Actueel

CDA stemt niet in met motie om bomenkap N319 te voorkomen.

De provincie Gelderland heeft onderzoek gedaan naar knelpunten op N314 en N319. Er is in het kader van de trajectaanpak besloten om diverse knelpunten mee te nemen met het groot onderhoud. Een onderdeel van dit onderhoud behelst het kappen van 343 van de 2066 eiken tussen Ruurlo en Groenlo, dit in het kader van veiligheid. PvdA en GL hebben in afgelopen raadsvergadering een motie ingediend om deze kap te voorkomen. De motie heeft geen meerderheid gehaald.

Lees verder

Wethouder Maikel en Raadslid Wim!

In de raadsvergadering van afgelopen Dinsdag werd Maikel van der neut door een ruime meerderheid verkozen tot wethouder.

 

Lees verder

Maikel van der Neut kandidaat-wethouder CDA Berkelland

Op 26 februari 2019 is CDA wethouder Patricia Hoytink-Roubos voorgedragen als burgemeester van de gemeente Overbetuwe. Het CDA is bijzonder verheugd dat wethouder mevrouw Patricia Hoytink-Roubos benoemd is tot burgemeester van de gemeente Overbetuwe.

Lees verder

CDA op bezoek bij ’t Spieker Eibergen en op pad met de Taskforce Eibergen

Contact met onze inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties/verenigingen vinden wij als CDA fractie Berkelland zeer belangrijk, voor ons reden om met regelmaat onze kernen te bezoeken om te zien, horen en voelen wat er leeft.

Lees verder

Tijdelijke woningen mogelijk in Berkelland

Voor het CDA is het beleidskader tijdelijke woningen 2019 een mooi antwoord op de vragen uit de gespannen woonmarkt. Op korte termijn is er een duidelijke behoefte. Zo is al vaker gebleken. Dit beleidskader biedt bewegingsruimte voor woningzoekenden. Echt een vraag gestuurd kader.

Lees verder