Actueel

Feest ter gelegenheid van renovatie De Berg in Neede

Op zaterdag 14 oktober kregen de bewoners een groot buurtfeest aangeboden door woningcorporatie ProWonen.

Lees verder

De gemeente gaat dorpshuizen weer financieel ondersteunen

 Het CDA ziet en hoort dat Dorpshuizen/Kulturhusen het op sommige plekken moeilijk hebben. De laatste jaren hebben wij hier ook op meerdere momenten serieus aandacht voor gevraagd. Meerdere malen heeft het CDA een motie ingediend om zowel dorpshuizen als (sport)verenigingen een vrij te stellen van OZB-belasting. Deze voorstellen haalde helaas geen meerderheid. Naar aanleiding van een oproep van de raad is het college nu bezig met het inventariseren wat dorpshuizen nodig hebben om voor de toekomst levensvatbaar te blijven. Het college heeft op 19 september een raadsvoorstel voor de dorpshuizen ’t Stieltjen in Haarlo en De Zunnekamp in Geesteren aan ons voorgelegd.

Lees verder

Boer zijn, boer blijven!

Het CDA Regio Achterhoek heeft, samen met de LTO Noord afd. West Achterhoek, op 2 oktober een openbare avond georganiseerd over het onderwerp: Boer zijn, boer blijven!

Lees verder

Bijeenkomsten ‘De kracht van het familiebedrijf’

Uitnodiging bijeenkomst 21 september ‘De kracht van het familiebedrijf’ bij Elite Salade in Neede

Lees verder

Gerard Hilhorst lijsttrekker CDA Berkelland

Op een goed bezochte ledenvergadering op 21 Juni 2017 in Haarlo hebben de CDA leden unaniem ingestemd met de voordracht van Gerard Hilhorst (47) als lijsttrekker voor het CDA Berkelland tijdens de komende Gemeenteraad verkiezingen van 2018.

Lees verder