Actueel

Schriftelijke vraag omtrent veiligheid bij de waterzuivering in Borculo

De waterzuivering in Borculo staat al jaren te verpauperen. Diverse plannen hebben nergens toe geleid. onlangs is in het bos naast de waterzuivering een onnodig massale ''noodkap'' uitgevoerd. CDA Berkelland heeft hier op 13 maart een schriftelijke vraag voor ingediend.

Lees verder

21 werkbezoeken en ''fractie op locatie'' bijeenkomsten de afgelopen 4 jaar

De fractie van CDA Berkelland heeft de afgelopen 4 jaar 21 werkbezoeken afgelegd en ‘fractie op locatie’ bijeenkomsten gehouden in alle grote en kleine kernen van Berkelland.

Lees verder

SChriftelijke vraag m.b.t. onderhoud zwembad neede

Het CDA stelde afgelopen woensdag in de commissie bestuur en ruimtelijke ordening een schriftelijke vraag met betrekking tot het onderhoud van het zwembad in Neede. want hoe is het nou eigenlijk gesteld met het achterstallig onderhoud sinds het college €450.000 beschikbaar heeft gesteld?

Lees verder

Toekomst landbouw en buitengebied Berkelland!

Stemmenkanonnen CDA Annie Schreijer-Pierik en Maurits von Martels komen op 16 maart naar Berkelland. Maakt u zich wel eens zorgen over de toekomst van de landbouw en het buitengebied? Of wilt u weten wat er de komende jaren gaat veranderen met het Europees en nationaal landbouwbeleid? Kom dan naar de bijeenkomst met Europarlementslid Annie Schreijer-Pierik en Tweede Kamerlid Maurits von Martels. 

Lees verder

CDA in gesprek met Needenaren in Neede

Maandag 26 februari 2018 hield het CDA een inloopavond bij Diekgraven in Neede. De bijeenkomst werd goed bezocht door o.a. vertegenwoordigers van de Ondernemersvereniging Neede/Taskforce Oudestraat en de Gemeenschapsraad van Neede. In het gesprek hebben we over vele onderwerpen gesproken die in Neede aan de orde zijn.

Lees verder