Actueel

Werkbezoek Annie Schreijer-Pierik en Henk Jan Ormel aan CDA-Berkelland

Maandag 13 mei ontving CDA-Berkelland Europarlementariër Annie Schreijer-Pierik uit Hengevelde en EP kandidaat Henk Jan Ormel uit Hengelo (Gld). Na de ontvangst was er een werklunch bij Rotering in Oldenkotte waar zij in gesprek gingen met burgemeester Joost van Oostrum van Berkelland, burgemeester Rob Welten van Haaksbergen, burgemeester Christoph Holtwisch van Vreden, fractievoorzitter Gerard Hilhorst, voorzitter Rinus Dijkman en andere lokale CDA-ers.

Lees verder

CDA stemt niet in met motie om bomenkap N319 te voorkomen.

De provincie Gelderland heeft onderzoek gedaan naar knelpunten op N314 en N319. Er is in het kader van de trajectaanpak besloten om diverse knelpunten mee te nemen met het groot onderhoud. Een onderdeel van dit onderhoud behelst het kappen van 343 van de 2066 eiken tussen Ruurlo en Groenlo, dit in het kader van veiligheid. PvdA en GL hebben in afgelopen raadsvergadering een motie ingediend om deze kap te voorkomen. De motie heeft geen meerderheid gehaald.

Lees verder

Wethouder Maikel en Raadslid Wim!

In de raadsvergadering van afgelopen Dinsdag werd Maikel van der neut door een ruime meerderheid verkozen tot wethouder.

 

Lees verder

Maikel van der Neut kandidaat-wethouder CDA Berkelland

Op 26 februari 2019 is CDA wethouder Patricia Hoytink-Roubos voorgedragen als burgemeester van de gemeente Overbetuwe. Het CDA is bijzonder verheugd dat wethouder mevrouw Patricia Hoytink-Roubos benoemd is tot burgemeester van de gemeente Overbetuwe.

Lees verder

CDA op bezoek bij ’t Spieker Eibergen en op pad met de Taskforce Eibergen

Contact met onze inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties/verenigingen vinden wij als CDA fractie Berkelland zeer belangrijk, voor ons reden om met regelmaat onze kernen te bezoeken om te zien, horen en voelen wat er leeft.

Lees verder