De mensen van CDA Berkelland

Marian Bolster-ter Woerds

Marian Bolster-ter Woerds

E-mail adres: a.bolster@gemeenteberkelland.nl

Telefoonnr.: 0545-478670

Wie ben ik?

Ik ben 55 jaar jong en ik woon in Eibergen met mijn gezin dat bestaat uit man en drie kinderen. De jongste is thuis, de oudste werkt al en de middelste studeert in Groningen. Tennis, wandelen en fietsen zijn mijn hobby's om van alle drukte me wat te ontspannen.

Wat doe ik?

Ik ben werkzaam bij Stichting Kindcentra Almelo in de functie van teamleider en stuur 15 peuterspeelzaal locaties aan en ben ik betrokken bij diverse beleidsontwikkelingen. Daarnaast ben ik bestuurlijk actief in de RK parochiegemeenschap van Eibergen.

Waarom fractielid voor het CDA Berkelland? 

Niet alleen om te zeggen ik wil een steentje bijdragen,integendeel ik wil aan tafel zitten, het gesprek voeren met mensen en organisaties in Berkelland, om zo te komen tot goede en verantwoorde beleidskeuzes die een meerwaarde zijn voor de burgers van Berkelland.

en 

Omdat ik het de moeite waard vindt te geloven in ambities en soms iets verder te kijken en te denken over je eigen grenzen heen. Samenwerken, geloofwaardigheid en betrokkenheid staan bij mij hoog in het vaandel en in het CDA zie ik die uitgangspunten terug. Het CDA is de partij waarin ik deze principes en waarden terug zie en ervaar.

Terug naar overzicht