Actueel

CDA fractie Berkelland op werkbezoek bij Sociale Dienst Oost Achterhoek ( SDOA)

Vrijdag 17 april is de CDA fractie op werkbezoek geweest bij SDOA. We werden aan het Loopbaanplein Oost Achterhoek welkom geheten door Annemieke Gildhuis.

Lees verder

Respect en waardering voor afgetreden wethouder Leo Scharenborg

Het CDA kan niet anders dan het besluit van Leo Scharenborg om per direct te stoppen als wethouder te respecteren. Onze CDA-wethouder heeft zijn bestuurlijke verantwoordelijkheid genomen en wij hebben er begrip voor dat hij na een zorgvuldige afweging voor zichzelf tot deze keuze is gekomen. 

Lees verder

Persverklaring van wethouder Leo Scharenborg op 10 april j.l.

 "Ruim 10 jaar geleden, bij de start van de gemeente Berkelland per 1 januari 2005, ben ik met veel enthousiasme en plezier begonnen aan mijn wethouderschap.  Vandaag 10 april 2015 heb ik aan  de voorzitter van de gemeenteraad mijn ontslag bekend gemaakt.

Lees verder

CDA stemt voor verlenging overgangstermijn Huishoudelijke hulp

In oktober 2014 heeft de raad unaniem ingestemd met het 3d beleidskader in het kader van de transities in de zorg. Het CDA heeft toen gezegd dat we het kader werkende weg moeten invoeren maar waarbij we ook voorzien dat door gewijzigde inzichten het kader ook bijgesteld kan of moet worden.

 

Lees verder

CDA Berkelland feliciteert Jaap Jonk (PS-lid), Agnes Gunnewijk (AB-lid WRIJ) en Johan Vennevertloo (AB-lid WRIJ) met hun benoeming

CDA Berkelland feliciteert Jaap Jonk met zijn benoeming tot Statenlid van de provincie Gelderland en feliciteert Agnes Gunnewijk en Johan Vennevertloo met hun benoeming tot lid van het Algemeen Bestuur van Waterschap Rijn en IJssel. 

"Jaap, Agnes en Johan: veel plezier en succes bij de taken en werkzaamheden in je nieuwe bestuursfunctie namens het CDA!"

Onze felicitatie gaat ook uit naar CDA-lid Tonnie Wormgeer met zijn benoeming in het Algemeen Bestuur van Waterschap Rijn en IJssel en wensen hem in zijn bestuursfunctie namens Vrienden van De Berkel eveneens succes en plezier. 

Lees verder