Actueel

CDA Berkelland feliciteert Jaap Jonk (PS-lid), Agnes Gunnewijk (AB-lid WRIJ) en Johan Vennevertloo (AB-lid WRIJ) met hun benoeming

CDA Berkelland feliciteert Jaap Jonk met zijn benoeming tot Statenlid van de provincie Gelderland en feliciteert Agnes Gunnewijk en Johan Vennevertloo met hun benoeming tot lid van het Algemeen Bestuur van Waterschap Rijn en IJssel. 

"Jaap, Agnes en Johan: veel plezier en succes bij de taken en werkzaamheden in je nieuwe bestuursfunctie namens het CDA!"

Onze felicitatie gaat ook uit naar CDA-lid Tonnie Wormgeer met zijn benoeming in het Algemeen Bestuur van Waterschap Rijn en IJssel en wensen hem in zijn bestuursfunctie namens Vrienden van De Berkel eveneens succes en plezier. 

Lees verder

Stem op 18 maart twee keer op een CDA- kandidaat uit Berkelland!

Stem woensdag 18 maart twee keer op een CDA-kandidaat uit Berkelland!

Voor de Provinciale Staten op Jaap Jonk nr. 6. Voor het Waterschap Rijn en Ijssel op één van de volgende drie: Agnes Gunnewijk nr. 2, Johan Vennevertloo nr. 3, Frans Reijrink nr. 8.

Waarom? Lees op www.cda.nl/gelderland de verkiezingsprogramma's en meer informatie over de kandidaten. 

 

Lees verder

Meet en Greet in Noordijk en Haarlo

Op vrijdag 13 maart heeft het CDA Berkelland een Meet and Greet gehouden in Noordijk en Haarlo. In Noordijk werden we ontvangen door kunststoffabriek Timmerije. Directeur Wim Simons heette ons welkom en na korte en duidelijke uitleg over de werkzaamheden en het verleden van het bedrijf hebben we een rondleiding gehad door dit innovatieve bedrijf in Berkelland.

Lees verder

Structuurvisie Buitengebied

De CDA fractie heeft op 3 maart niet ingestemd met een overgangsbepaling voor de structuurvisie in 2010. Dit was voorgesteld om een initiatief uit 2007 voor een recreatiepark aan de zuidzijde van de Borculoseweg in Haarlo mogelijk te maken.

Lees verder

Plan van aanpak Bestemmingsplan Buitengebied Berkelland 2016

Op de raadsvergadering van 3 maart 2015 lag het plan van aanpak voor het bestemmingsplan Buitengebied Berkelland 2016 voor. De CDA fractie is content dat we nu vooruit kunnen kijken met het bestemmingsplan buitengebied. Het was een onaangename besluit wat de Raad van State in augustus heeft genomen door het plan van 2012 in zijn geheel te vernietigen. Vele goede zaken die niet betwist werden zijn daarmee ook van tafel gehaald. Maar we moeten verder en met het voorstel dat voorligt kan dat.

 

Lees verder