Actueel

CDA fractie op werk bezoek in Neede

Maandag 25 april ontving de CDA-fractie vertegenwoordigers van de Vlearmoesbus en de Gemeenschapsraad Neede bij gebouw Diekgraven.

Lees verder

Wilt u meedenken met het landelijke verkiezingsprogramma voor het CDA?

Het CDA vraagt 1000 leden om mee te denken over het nieuwe landelijke verkiezingsprogramma. Op 10 september 2016 komen deze 1000 leden uit het hele land bijeen om samen na te denken en te discussiëren over de belangrijkste vraagstukken én oplossingen van nu en de toekomst. De deelnemers worden via de lokale afdelingen geworven. 

Lees verder

Wijziging statuten CDA

Het CDA gaat zijn statuten en reglementen actualiseren met een grote onderhoudsbeurt. Dit zijn de spelregels die gelden binnen de vereniging CDA. Op de statuten moet je zuinig zijn, maar ze zijn alleen van waarde als ze bruikbaar zijn. Daarvoor moeten ze met hun tijd meegaan een inspelen op allerlei ontwikkelingen. Zoals nieuwe manieren van communiceren, of problemen bij afdelingen om alle (bestuurlijke) functie te bezetten. In deze statutenwijziging zit een aantal nieuwe voorstellen die afdelingen kunnen helpen bij knelpunten die ze tegenkomen.

Lees verder

Speelautomatenhal in Eibergen?

Al bijna een jaar praat de gemeenteraad van Berkelland over de vraag of er wel of geen speelautomatenhal in Eibergen kan en mag komen, maar op dinsdag 12 april werd dan het definitieve besluit genomen om wel de mogelijkheid te geven om een speelautomatenhal in Eibergen te laten vestigen.

 
Lees verder

CDA fractie op pad in de Week van de Zorg

In de week van de zorg van 14 t/m 19 maart heeft het CDA Berkelland zijn/haar gezicht laten zien bij diverse zorginstellingen. Zo zijn we op bezoek geweest bij het wijkteam van Sensire in Eibergen, bij Careaz JW Andriessen in Borculo en bij Estina wonen en winkel in Eibergen. 

Lees verder