Actueel

Subsidieregeling Breedband Buitengebied Berkelland 2016-2020

In ons CDA verkiezingsprogramma: Berkelland een krachtige samenleving, met elkaar voor elkaar , is opgenomen dat we een breedbandvoorziening voor alle inwoners en bedrijven in Berkelland willen. In de kernen is dat al geregeld, voor het grootste deel van het buitengebied heeft een marktpartij, de CIF, inwoners een aanbieding gedaan voor een glasvezelaansluiting.

 

Lees verder

Hybride lening van 20 miljoen bij de Bank Nederlandse Gemeenten

In de raadsvergadering van 20 september heeft de raad van Berkelland besloten om 20 miljoen van haar vermogen als hybride lening weg te zetten bij de Bank Nederlandse Gemeenten (BNG).

 

Lees verder

Tussenbalans raadsperiode 2014-2016

Het is inmiddels al weer ruim 2 jaar geleden dat we naar de stembus zijn geweest voor de gemeenteraadsverkiezingen. Tijd voor een tussenbalans. 

Lees verder

CDA fractie in gesprek met Seniorenraad Berkelland

Op maandag 12 september 2016 sprak de CDA fractie Berkelland met een delegatie van de Seniorenraad Berkelland over allerlei zaken die met name de senioren raken in Berkelland.

Lees verder

Economische Agenda 2016-2020

Op 14 Juni stond de Economische Agenda 2016-2020 op de agenda voor de gemeenteraad. Deze economische agenda heeft tot doel om de economische ontwikkelingen te stimuleren met als ambitie het verbeteren van de aantrekkelijkheid van het economische klimaat in Berkelland. 

Lees verder