Actueel

CDA fractie in gesprek met PCOB Neede

Op 1 februari is de de ouderenorganisatie PCOB in gesprek geweest met de CDA fractie. Hierbij zijn diverse onderwerpen aan de orde geweest. Lees hier een kort verslag.

Lees verder

Uitgangspuntennotitie bestemmingsplan Buitengebied Berkelland 2016

In aanvulling op het plan van aanpak welke vorig jaar maart door de Raad is vastgesteld, is in de afgelopen raadsvergadering een aanvullende uitgangpuntennotitie aan de orde geweest. Hierin kwam met name aan bod welke rol de nieuwe Natuurbeschermingswet speelt bij het bestemmingsplan buitengebied.

Lees verder

CDA afdeling Berkelland is 2016 begonnen met een druk bezochte nieuwjaarsreceptie

Op zaterdag 9 januari 2016 hield het CDA Berkelland voor het eerst een nieuwjaarsreceptie voor alle inwoners, bedrijven, verenigingen, politici uit Berkelland bij Zalencentrum De Klok in Eibergen. Op deze middag kwamen niet alleen CDA leden af, maar ook vele andere belangstellenden.

Lees verder

9 januari, nieuwjaarsreceptie CDA Berkelland

Op 9 januari 2016 organiseert het CDA Berkelland een nieuwjaarsreceptie.


 

 

Lees verder

CDA is blij met voortgang rondom glasvezel in buitengebied.

Tijdens de laatste raadsvergadering van 2015 is het voorstel besproken rondom het glasvezel in het buitengebied. Het CDA is blij met deze voortgang in Berkelland. Elders in de Achterhoek zijn gemeenten nog niet zo ver om dit aan een private partij aan te besteden. Lees verder